OM DEARWOOD DESIGN

Design drevet af passion for minimalistisk æstetik, langtidsholdbare produkter og det gode håndværk.

  

Dearwood Design tror på kvalitet og håndværk som holder i mange år og passer ind i hverdagen. Designfilosofien er simpel: lad materialet tale for sig selv gennem et minimalistisk, elegant udtryk, kombineret med det langsommelige arbejde at skabe noget fra bunden. Detaljen er altid i fokus, for det gode design kendetegnes ved perfektion.

   

Dearwood design anvender udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder som rygraden i produktionen. Læderet garves gennem naturlige processer uden skadelige stoffer, og er hvis det behandles med respekt, ekstremt holdbart og patinerer på smukkeste vis i takt med det liv det bliver en del af.

   

Alle Dearwood Designs produkter har været gennem en lang proces fra idé til færdigt produkt. Alle designs er testet gennem lang tid, før de sættes til salg, for at sikre at produktet ikke blot er smukt, men i lige så høj grad funktionelt og holdbart. Hvert produkt skæres af 1. klasses læder, sys og efterbehandles nænsomt i hånden efter traditionelle håndværksmæssige metoder.

 

  

  

Bag Dearwood Design står  jeg, Hanne Kjærskov Nielsen. Interessen for design har fulgt mig hele livet, og for flere år siden opdagede jeg kernelæderets fantastiske kvaliteter. Deraf udvikledes en passion og dyb kærlighed for læderhåndværkets mange muligheder.

  

Når æstetik, kvalitet og funktionalitet kombineres i ét produkt skabes et godt og tidløst design. Min ambition er at nå frem til denne enhed i ethvert produkt du finder hos Dearwood Design.

 

Virksomhedsoplysninger
Dearwood Design
v/Hanne Kjærskov Nielsen
Cumberlandsgade 2, st tv, 2300 København S, Danmark
Email: kontakt@dearwooddesign.dk
Tlf: +45 40 74 77 31
CVR: 42123420